Rijopleidingen

Motorrijbewijs

Geduldige
rij-instructeur

Stelt jou op je gemak

Probeer een proefles

Gratis bij lespakket

06-43272634

Wil je meer weten? Bel ons gerust!

Motorrijbewijs halen Mierlo

Wil je je motorrijbewijs halen? Bij van Groningen Rijopleidingen in Mierlo leer je veilig de weg op te gaan met de motor. Als motorrijder ben je een stuk kwetsbaarder in het verkeer dan als automobilist. Aspecten zoals zichtbaarheid en voertuigspecifiek verkeersinzicht vormen daarom belangrijke onderdelen van het motorrijbewijs. Tijdens de rijlessen word je gevolgd door een volgmotor, die met je communiceert door middel van storingsvrije portofoons. Kleding, een helm en handschoenen regelen wij voor je. Met je motorrijbewijs krijg je er een zekere vrijheid bij. Iets voor jou? Probeer eens een proefles!

Theoriecursus motorrijbewijs

Er kan een theoriecursus worden gevold. Theoriecursus bestaat uit een theorieboek + examen + 12 uur les voor €130,-. Deze lessen worden verzorgd op een vaste locatie. Vind je het vervelend om theorie uit een boek te leren? Heb je net dat extra zetje nodig? Wij begeleiden je graag!

Praktijkexamen motorrijbewijs

Heb je al een autorijbewijs, dan zul je makkelijker je motorrijbewijs halen. Voor jou als motorrijder is het belangrijk dat zowel je verkeersinzicht als voertuigbeheersing goed zijn. Het praktijkexamen motorrijbewijs is hierop ook afgestemd en bestaat uit de onderdelen Voertuigbeheersing (AVB) en het onderdeel Verkeersdeelneming (AVD). Na je theorie-examen mag je beginnen aan het praktijkexamen. Bij het onderdeel Voertuigbeheersing word je beoordeeld op balans, kijkgedrag, beheersing en bediening. Tijdens het onderdeel Verkeersdeelneming ga je de openbare weg op, gevolgd door een examinator in een volgauto.

Lespakketten motor

12 lessen*

van 1,5 uur

€1142,-

€40,- korting*

16 lessen*

van 1,5 uur

€1337,-

€115,- korting*

20 lessen*

1,5 uur

€1567,-

€155,- korting*

*De korting is t.o.v. losse lessen + praktijkexamens
Bij de pakketten zijn de examens AVB en AVD inbegrepen.
Theorie + theorie-examen is niet inbegrepen.

Inschrijfformulier motorrijbewijs

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op voor een afspraak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RIJOPLEIDINGEN

Contact

Wil jij goedkoop je Motorrijbewijs halen?

Kom dan naar Van Groningen Rijopleidingen in Geldrop! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je motorrijbewijs. Wij rijden door heel regio Geldrop, Mierlo,  Eindhoven en Nuenen.

Van Groningen Rijopleidingen

CBR-nummer 9305K0
KvK 53683242
BTW NL002131996B67

Dorenbos 3
5731 EA  Mierlo

Telefoonnummer

06 - 43 27 26 34

E-mailadres

Openingstijden

ma t/m vrijdag van 08:00u tot 21:00u

Zaterdag van 09:00u t/m 15:00u.