Rijopleidingen

Eindhoven

Geduldige
rij-instructeur

Stelt jou op je gemak

Probeer een proefles

Gratis bij lespakket

06-43272634

Wil je meer weten? Bel ons gerust!

Goedkope rijschool Eindhoven

Zoek je een goedkope rijschool in regio Eindhoven? Wij zijn van mening dat een rijbewijs voor iedereen binnen handbereik moet liggen. Onze rijschool biedt daarom scherpe lespakketten aan, die je bovendien ook nog eens geheel op maat kunt samenstellen. Meer of minder ervaring, er je tijd voor nemen of met spoed je rijbewijs halen? Het is allemaal mogelijk. Onze rij-instructeurs rijden door heel regio Eindhoven en omstreken. Ook krijg je bij ons altijd een vaste rij-instructeur. Probeer het eens uit! Je bent van harte welkom voor een proefles bij onze goedkope rijschool in regio Eindhoven.

Motorrijbewijs halen Eindhoven

Bij onze rijschool in regio Eindhoven kun je ook je motorrijbewijs halen. Wil jij een extra stukje vrijheid creëren in je leven? Dan is motorrijden zeker een optie. Onze rijschool helpt jou met een gedegen rijopleiding aan je motorrijbewijs. Wij leren je veilig motorrijden, aangezien je meer risico loopt in het verkeer als motorrijder. Tijdens de lessen word je gevolgd door een volgmotor, die met jou communiceert door middel van storingsvrije portofoons. We vertrekken vanaf de rijschool waar alle benodigde kleding in diverse maten voor je klaar ligt. Woon je in regio Eindhoven en wil je graag je motorrijbewijs halen? Kom dan naar onze rijschool!

Bromfietsrijbewijs halen Eindhoven

Zoek je een rijschool in regio Eindhoven waar je je bromfietsrijbewijs kunt halen? Dan zit je bij ons goed! Al vanaf je zestiende kun je je brommerrijbewijs halen, een ideale tussenweg tussen fietsen, autorijden en de bus. Je hoeft geen lange afstanden af te leggen op de fiets, staat niet in de file met de auto en hoeft niet op de bus te wachten. Bovendien is het rijden en onderhouden van een brommer of scooter veel goedkoper dan een auto. Uitstapjes liggen ook opeens veel meer binnen handbereik. Wij leren je op een veilige manier een brommer besturen, zodat je veilig gaat rondrijden in de toekomst. Woon je in regio Eindhoven en wil je je bromfietsrijbewijs halen? Je bent van harte welkom bij onze rijschool!

Rijschool Eindhoven
Rijschool Eindhoven

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op voor een afspraak.

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RIJOPLEIDINGEN

Contact

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar M. van Groningen Rijopleidingen in Geldrop! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden door heel regio Geldrop, Mierlo, Eindhoven en Someren.

Van Groningen Rijopleidingen

CBR-nummer 9305K0
KvK 53683242
BTW NL002131996B67

Dorenbos 3
5731 EA  Mierlo

Telefoonnummer

06 - 43 27 26 34

E-mailadres

Openingstijden

ma t/m vrijdag: op afspraak

Zaterdag: op afspraak