Rijopleidingen

Geldrop

Geduldige
rij-instructeur

Stelt jou op je gemak

Probeer een proefles

Gratis bij lespakket

06-43272634

Wil je meer weten? Bel ons gerust!

Goedkope rijschool Geldrop

Zoek jij een goedkope rijschool in Geldrop? M. van Groningen Rijopleidingen is dé rijschool voor regio Geldrop en omstreken waar je goedkoop je rijbewijs haalt. Een rijbewijs is voor veel mensen niet goedkoop. Ben je geheel onervaren? Dan ben je over het algemeen meer kwijt. Wij vinden dat een rijbewijs voor iedereen binnen handbereik moet liggen. Daarom bieden wij zeer scherpe lespakketten aan, die je naar wens kunt samenstellen. Puur maatwerk dus. Ook heb je altijd een vaste rij-instructeur. Een paar keer per week lessen of een spoedcursus? De keuze ligt bij jou. Woon je in regio Geldrop en zoek je een goedkope rijschool? Je bent altijd welkom voor een proefles!

Motorrijbewijs halen Geldrop

Woon jij in regio Geldrop en wil je je motorrijbewijs halen? Bij M. van Groningen Rijopleidingen helpen wij jou middels een uitstekende rijopleiding aan je motorrijbewijs. Motorrijden geeft je een stukje extra vrijheid, maar je loopt ook meer risico in het verkeer. Daarom besteden wij extra veel aandacht aan de veiligheid. Tijdens de lessen word je gevolgd door een volgmotor, die met jou communiceert door middel van storingsvrije portofoons. Je vertrekt vanaf de rijschool, waar de rijinstructeur en een motor op jou wachten. Kortom, woon je in regio Geldrop? Kom dan voor je motorrijbewijs naar onze rijschool!

Bromfietsrijbewijs halen Geldrop

Wil je je bromfietsrijbewijs halen bij een rijschool in regio Geldrop? Een uitstekend idee! Brommerrijden is een mooie tussenoplossing tussen de fiets, het openbaar vervoer en autorijden. Je betaalt veel minder dan wanneer je een auto rijdt en onderhoudt. Ook de aanschafprijs van een brommer of scooter ligt veel lager. Je hoeft niet meer op de bus te wachten, ellenlange afstanden af te leggen met de fiets, staat nooit meer in de file en kunt vrijwel overal gratis parkeren. Kortom, er gaat een wereld voor je open. Ben je minimaal 16 jaar? Start dan met je bromfietsrijbewijs bij onze rijschool in regio Geldrop!

Rijles in Geldrop
Rijles in Geldrop

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op voor een afspraak.

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RIJOPLEIDINGEN

Contact

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar M. van Groningen Rijopleidingen in Geldrop! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden door heel regio Geldrop, Mierlo, Eindhoven en Someren.

Van Groningen Rijopleidingen

CBR-nummer 9305K0
KvK 53683242
BTW NL002131996B67

Dorenbos 3
5731 EA  Mierlo

Telefoonnummer

06 - 43 27 26 34

E-mailadres

Openingstijden

ma t/m vrijdag: op afspraak

Zaterdag: op afspraak