Rijopleidingen

Mierlo

Geduldige
rij-instructeur

Stelt jou op je gemak

Probeer een proefles

Gratis bij lespakket

06-43272634

Wil je meer weten? Bel ons gerust!

Rijschool met hoog slagingspercentage Mierlo

Zoek je een rijschool in regio Mierlo met een hoog slagingspercentage? Onze rij-instructeurs rijden door heel regio Mierlo. Bij onze rijschool kun je je autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfietsrijbewijs en aanhanger rijbewijs halen met een vaste rijinstructeur, op de manier die bij jou past. Onze rijschool heeft in regio Mierlo de laatste jaren veel tevreden cursisten aan hun rijbewijs geholpen. Onze professionaliteit, flexibiliteit en enthousiasme zorgen ervoor dat jong en oud hier prettig lessen. Kortom, woon je in regio Mierlo en zoek je een rijschool met een hoog slagingspercentage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Goedkope rijschool Mierlo

Goedkoop je rijbewijs halen? Dat kan bij onze rijschool in regio Mierlo! Al jaren staan wij bekend als professionele rijschool waar je goedkoop je rijbewijs haalt. Middels een proefles schatten wij jouw instapniveau in, zodat je precies weet waar je aan toe bent: het aantal benodigde lessen, de duur van de rijopleiding en de kosten. Met onze aantrekkelijke lespakketten, die ook op maat zijn samen te stellen, zit er voor ieder wat wils bij. Losse lessen afnemen mag uiteraard ook. Bij M. van Groningen Rijopleidingen krijg je altijd een vaste rijinstructeur, dat is wel zo prettig lessen. Woon je in regio Mierlo? Kies dan voor onze goedkope rijschool!

Bromfietsrijbewijs halen Mierlo

Je bromfietsrijbewijs halen in regio Mierlo? Bij onze rijschool ben je van harte welkom! Met je bromfietsrijbewijs gaat er een wereld voor je open. Zo ben je veel sneller dan met de fiets, bespaar je veel geld vergeleken met een auto en kun je vrijwel overal gratis parkeren. Al op 15,5 jarige leeftijd mag je starten met je theorie-examen, waarna je op je zestiende je praktijkexamen kunt afleggen. Voor je het weet rijd jij je vrijheid tegemoet! Uiteraard willen wij er te allen tijde voor zorgen dat je veilig de weg opgaat. Daarom besteden wij veel aandacht aan de veiligheid, aangezien je op een brommer een stuk kwetsbaarder bent dan in een auto. Kortom, je bromfietsrijbewijs halen doe je bij onze rijschool in regio Mierlo!

Rijles in Mierlo
Rijles in Mierlo

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op voor een afspraak.

Aanmeldformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

RIJOPLEIDINGEN

Contact

Wil jij goedkoop je rijbewijs halen?

Kom dan naar M. van Groningen Rijopleidingen in Geldrop! Bij ons haal je tegen een scherp tarief je rijbewijs. Wij rijden door heel regio Geldrop, Mierlo, Eindhoven en Someren.

Van Groningen Rijopleidingen

CBR-nummer 9305K0
KvK 53683242
BTW NL002131996B67

Dorenbos 3
5731 EA  Mierlo

Telefoonnummer

06 - 43 27 26 34

E-mailadres

Openingstijden

ma t/m vrijdag: op afspraak

Zaterdag: op afspraak